Welkom op onze website

U als ondernemer heeft er nood aan om Uw tijd maximaal te kunnen besteden aan Uw activiteit, Uw corebusiness. Wij verzorgen Uw administratie, Uw boekhouding en Uw fiscaliteit.
Wij begeleiden en ondersteunen U tijdens gans Uw parcours… van in het begin, onderweg tot aan de eindmeet.

Hierbij regelen wij al Uw wettelijke verplichtingen en werken wij onderweg advies uit op maat, zowel boekhoudkundig, fiscaal als vennootschapsrechtelijk.

Bij ons staat de klant centraal, Uw wensen realiseren is onze missie. Wij zorgen er overigens ook voor dat onze diensten betaalbaar zijn, zo bieden wij
U bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vaste jaarprijs af te spreken om Uw boekhouding en Uw fiscaal dossier te verzorgen, zodat U voor geen financiële verrassingen komt te staan.

Onze dienstverlening is erop gericht dat U niet alles zelf hoeft te vragen, wij praten met U, denken met U mee en ondersteunen U tussentijds.
U kan rekenen op onze deskundigheid en ervaring alsook op een zeer strikte toepassing van onze werkzaamheden onder het toezicht van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Wij zorgen er alvast voor dat Uw droom, Uw onderneming in goede boekhoudkundige en fiscale handen is.

Kortom: betaalbaar deskundig advies op maat, ondersteuning en begeleiding waarbij de klant centraal staat aan een vooraf afgesproken vaste prijs.

 

Waar vindt u ons?

Befiac & Co Comm. v.

Koning Albert I-Laan 70/0002

8200 Sint-Michiels (Brugge)

T+32 (0)50 67 82 90

F+32 (0)50 69 22 69

G+32 (0)476 52 34 47

Einfo@befiac.be

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap